Wij maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren en jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en blijven. Door gebruik te maken van onze webshop of op 'ok' te klikken ga je hiermee akkoord. Lees meer over onze cookies en jouw privacy in ons privacy statement. ok
  • Elke dag de beste deals
  • Verzending naar NL & BE
  • Laagste prijsgarantie
  • Kosteloos achteraf betalen
 

DEAL VAN DE DAG

Hanglamp Racq
 

Hanglamp Racq

5495169.00
 

Over iChica

iChica is één van de eerste succesvolle Nederlandse dagaanbiedingwebsites die dagelijks de beste en goedkoopste deals aanbiedt. Wij bieden kortingen aan tot wel 80%! 
 
Werkwijze
Elke dag, 365 dagen per jaar, vind je superaanbiedingen bij iChica. Een aanbieding duurt gemiddeld 24 uur, of zolang de voorraad strekt. Elke nacht om klokslag 00:00 uur wordt er minimaal één nieuwe superaanbieding gelanceerd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je direct op de hoogte bent van een superdeal!
 
Aanbod
Wat voor artikelen biedt iChica dan allemaal aan? Dit is elke dag weer een verrassing natuurlijk! Wel ligt de focus met name bij home & living producten. Dit betekent dat je bij iChica producten vindt die je kunnen inspireren voor je interieur, maar ook producten die het inrichten van je huis gemakkelijker én leuker maken. Dankzij onze partnerships met vele partijen zorgen we voor een wisselend, gevarieerd en trendy aanbod. Van huiskamer tot en met de tuin!
 
Klantenservice
Het is onze ambitie om alle leden dagelijks te kunnen verrassen met nieuwe deals. Niet alleen is het ons belang om leuke deals aan te bieden, ook streven wij naar een klantgerichte aanpak. Dit betekent dat ons klantenservice team vijf dagen in de week beschikbaar is voor suggesties, vragen en feedback. Bij iChica worden de klanten gehoord! Dit maakt het ook mogelijk om het aanbod op de webshop voortdurend te verbeteren. Heb jij opmerkingen of suggesties? Tip ons via [email protected]!