Elke dag de beste dealsLaagste prijsgarantieVerzending naar NL & BEKosteloos achteraf betalen
 
  • Trendy zwevende boekenplanken-100703559
  • Trendy zwevende boekenplanken-100703558
  • Trendy zwevende boekenplanken-100703560
  • Trendy zwevende boekenplanken-100703557
Trendy zwevende boekenplanken

Trendy zwevende boekenplanken

 
 

Beschrijving

Geef meer karakter aan je interieur met twee zwevende boekenplanken!

 

Een boekenkast in de woonkamer neemt behoorlijk veel ruimte in beslag en wordt al snel 'te opvallend' bevonden. Deze twee zwevende boekenplanken bieden uitkomst. Alle aandacht gaat uit naar de boeken en niet naar de boekenkast. Een zeer originele manier om je woon- of slaapkamer meer karakter te geven!

 

Het geheim achter de zwevende boekenplank

Een L-vormige wig van metaal houdt je boeken tegen de muur, terwijl een mini clip de omslag van het onderste boek klemvast zet. Vervolgens stapel je de overige boeken er bovenop. Een bijzonder fraai aanzicht, die veel vragen oproept bij een ieder die de zwevende boekenplank voor het eerst aanschouwt. Het lijkt net of de boeken zweven, terwijl de boeken in werkelijkheid stabiel tegen de muur liggen opgestapeld. Een échte eyecatcher!

 

Je ontvangt een set van twee zwevende boekenplanken. De boekenplanken zijn gemaakt van wit gecoat staal en zijn gemakkelijk te bevestigen dankzij de meegeleverde schroeven en pluggen: een fluitje van een cent dus! De draagkracht van de zwevende boekenplanken bedraagt maximaal zes kilogram.

 

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!