Elke dag de beste dealsLaagste prijsgarantieVerzending naar NL & BEKosteloos achteraf betalen
 
  • Sinji smart deurbel-100709754
  • Sinji smart deurbel-100709755
  • Sinji smart deurbel-100709753
  • Sinji smart deurbel-100709752
Sinji smart deurbel

Sinji smart deurbel

 
 

Beschrijving

Maak een foto zodra iemand aanbelt!

 

Aanbrengen is zo geregeld

Wil je ook zo’n slimme deurbel waar iedereen het over heeft, maar vind je ze te duur? Dit exemplaar van Sinji is een stuk vriendelijker geprijsd. Ook de montage is simpel, daar heb je geen ingewikkeld of duur gereedschap voor nodig. Aan de achterzijde van de deurbel is stevige 3M Double Coated tape aangebracht, dus je bel blijft door weer en wind op z’n plek.

 

Veilig gevoel

Er zijn momenten dat je behoefte hebt aan een extra gevoel van veiligheid in je huis. Laat in de avond of wanneer je alleen thuis bent bijvoorbeeld. Met deze Sinji Smart Doorbell hoef je je nergens zorgen over te maken. Omdat de slimme deurbel via WiFi met je telefoon in verbinding staat, krijg je een foto te zien zodra iemand bij je aanbelt. Dan kun jij zelf beslissen of je opendoet of niet.

 

Nachtzicht

Het strakke design en de neutrale witte kleur zorgen ervoor dat je deze slimme deurbel meteen in gebruik wilt nemen. Omdat de bel helemaal draadloos is heb je geen vervelende kabels in het zicht. Over zicht gesproken, dat is met deze deurbel altijd uitstekend en scherp, overdag en dankzij de nachtzichtfunctie ook als het donker is.

 

 
 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!